Udostępnianie społecznościowe pozwala pozostać w kontakcie ze swoimi użytkownikami za pomocą serwisów społecznościowych.


By aktywować tę funkcję należy przesunąć suwak w prawo 'Udostępnianie społecznościowe' w funkcjach które na to pozwalają.


Przykład widoczny poniżej:




Uwaga: opcja 'Udostępnianie społecznościowe' będzie dopiero widoczna w opublikowanej aplikacji, a nie na podglądzie.


By podzielić się z innymi osobami wiadomościami z aplikacji wystarczy nacisnąć przycisk w prawym górnym rogu ekranu a poj




Teraz możesz udostępniać artykuły, posty i inne informacje o aplikacji osobom, które lubisz.